Eigen website voor Toolkit Verkeerseducatie

De Toolkit Verkeerseducatie is vernieuwd en heeft voortaan een eigen webadres: www.toolkitverkeerseducatie.nl. Dankzij de update is de toolkit nu goed te raadplegen op mobiele apparaten, hebben de webpagina’s een overzichtelijk design en werkt de zoekbalk met moderne technologie.

Alle verkeerseducatieve interventies en programma’s zijn ondergebracht in een overzichtelijke kenniscatalogus met handige filters en een zoekbalk. Zo vind je snel de interventie die jij zoekt. Iedere kennispagina bevat bovendien een handige infobox zodat je in één oogopslag ziet wie het programma heeft geproduceerd, welke onderwerpen aan bod komen en voor welke doelgroep het programma geschikt is. 
 
De website is daarnaast verrijkt met pagina’s voor producenten. Deze pagina’s bieden handleidingen en microlearnings met handvatten voor het samenstellen van een goed onderbouwde verkeerseducatieve interventie en hoe deze in aanmerking komt voor verwerking in de Toolkit Verkeerseducatie.