e-Driver

Innovatieve aanpak voor veiliger en zuiniger rijgedrag van medewerkers. Het maakt gebruik van recente gedragssturingsinzichten, met online trainingen die effectief, kostenefficiënt en direct toepasbaar zijn volgens TÜV Rheinland.

Openbare weg training

De training Openbare weg biedt inzicht in de impact van de huidige rijstijl op milieu en veiligheid, en leert duurzame verkeersdeelname. E-Driver stimuleert voortdurend veiligheid en brandstofbesparing voor medewerkers.

ADAS Voorlichting en training

Training en evenement om gebruikers van ADAS-systemen bewust te maken van hun functionaliteit, het bevorderen van hun gebruik en het wijzen op mogelijke risico’s. Geschikt voor zakelijke en particuliere bestuurders.

Verkeerslessen AZC en ISK

Voor mensen die nieuw zijn in Nederland worden verkeerslessen op maat aangeboden om de Nederlandse verkeersregels en verkeersborden te leren en deze te kunnen toepassen in het verkeer.

Opfriscursus Auto

Copyright Veilig Verkeer Nederland

Opfriscursus bestaande uit twee workshops. Er is aandacht voor alledaagse factoren, persoonlijke uitdagingen, verkeersregels en ongevalsfactoren. Optioneel is een praktijkrit met persoonlijk advies van een WRM gecertificeerde instructeur.

Voortgezette Rijopleiding Jongeren

De 3-uur durende cursus omvat theorie, rijvaardigheidstraining en rijden met een vrachtauto op de openbare weg. Deelnemers leren rem- en stuurtechnieken voor beter inzicht in de mogelijkheden van hun auto.

Bijtanken en oppoetsen 2.0

Bij de training “Bijtanken en Oppoetsen” ontdekt u rem- en stuurtechnieken om uw auto beter te begrijpen. DIBO adviseert de cursus met uw eigen auto voor realistische ervaringen in noodsituaties. Het doel is verkeersveiliger rijgedrag.

Training bestelautoverkeer

De trainingsdag, voor bedrijven met veel bestelauto’s, biedt inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van bestuurder en voertuig. Theorie, rijvaardigheidstraining en praktijk op de weg bevorderen bewustwording en inzicht.