Lekker Anders Dag

Initiatief om een mentaliteitsverandering te bevorderen door ouders en kinderen uit te dagen om alternatieve, bewuste keuzes te maken tijdens hun tocht naar school, waardoor een prettiger verkeerssituatie ontstaat

e-Driver

Innovatieve aanpak voor veiliger en zuiniger rijgedrag van medewerkers. Het maakt gebruik van recente gedragssturingsinzichten, met online trainingen die effectief, kostenefficiënt en direct toepasbaar zijn volgens TÜV Rheinland.

Openbare weg training

De training Openbare weg biedt inzicht in de impact van de huidige rijstijl op milieu en veiligheid, en leert duurzame verkeersdeelname. E-Driver stimuleert voortdurend veiligheid en brandstofbesparing voor medewerkers.

ADAS Voorlichting en training

Training en evenement om gebruikers van ADAS-systemen bewust te maken van hun functionaliteit, het bevorderen van hun gebruik en het wijzen op mogelijke risico’s. Geschikt voor zakelijke en particuliere bestuurders.

ROSO (Rijden onder Specifieke Omstandigheden)

De ROSO-training, voor aspirant-rijbewijshouders vanaf 16,5 jaar, biedt ervaring met gevaarlijke verkeerssituaties en noodsituaties, zoals remmen op verschillende wegdekken, noodstops en remmen met uitwijken.

Verkeerslessen AZC en ISK

Voor mensen die nieuw zijn in Nederland worden verkeerslessen op maat aangeboden om de Nederlandse verkeersregels en verkeersborden te leren en deze te kunnen toepassen in het verkeer.

Club voor Geweldige Ideeën – Verkeer

Interventie gebaseerd op Design Thinking. Leerlingen (groep 3-8) worden uitgedaagd in het bedenken en presenteren van ideeën om de schoolomgeving veiliger te maken. Nadruk op burgerschap, creativiteit en verhoogd verkeersbewustzijn.

Rijopleiding in stappen (RIS)

Modulair opgebouwde rijopleiding voor rijbewijs B, met aanzienlijk hoger slagingspercentage (15-20% hoger dan traditioneel). Het focust niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op verkeersopgaven.

ANWB Streetwise Verkeersplein

Op een Streetwise Verkeersplein kunnen kinderen in een veilige omgeving oefenen met verschillende verkeerssituaties. Met als doel om het verkeersinzicht te vergroten en fietsvaardigheden te verbeteren.

Schoolpleinpakket

Het Schoolpleinpakket is een compleet en compact pakket met praktijkopdrachten voor alle groepen van de basisschool.